Friday, November 17, 2006

Vad som får jorden att snurra


Okej, först vill jag förvarna er; läs inte detta om ni inte är redo för sanningen! Kanske kommer dessa revolutionerande fakta att vända upp och ner på hela er världsbild, och sånt kan ju vara känsligt.
Tidigare har man falskeligen lanserat teorin om att vi sedan Big Bang fortsätter att slungas ut i universum, och att magnetfält i kombination med cirkulationskraft får jorden att rotera.
Så är det nu inte! Före vindkraftverken introducerades stod jorden faktiskt helt still. Man fick helt enkelt lita på att Gudarna var villiga att göra natt till dag och dag till natt. Men mäktiga profeter hade fått fingervisningar om att Gudarna var vredgade och tänkte ta sin hand ifrån oss. För oss nordbor skulle detta resulterat i evig natt, då Gudarna tänkt stanna jorden när det var mörker hos oss. Profeterna konsulterade kunniga vetenskapsmän och uppfinnare, och dessa konstruerade vindkraftverken. Dessa kraftfulla propellrar får helt enkelt jorden att rotera. Vintertid går detta trögare och natten blir längre. Sommartid flyter vindarna lättare vilket gör dagarna längre. Om någon galning, i sin önskan att ta världsherravälde, stänger av vindkraftverken får vi bara hoppas att detta sker när det är dag hos oss, annars väntar ett evigt mörker....

Labels:

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Uuuuh, scary...

För övrigt vill jag inte att det ska stå typ 2000-nånting i besökare på min blogspot-blogg. :] Utan bara 200-nånting som stämmer. Det kan man inte ändra eller? Känns ju stört att det började på 2000... hrm.

6:54 AM  
Blogger becka said...

Ja, läskigt va;-)
Vet inte riktigt om det går att ändra siffran på räknaren i efterhand, prova att gå in på adressen till räknaren (tex easyhitcounters.com) och skriva in användarnamn och lösenord och ändra...kanske funkar det

7:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

Om man bytte till starkare motorer i dessa propellrar, skulle då dygnet gå snabbare? Jag vill att det skall bli julafton redan nu!

7:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bara en vegan kan avslöja ett sådant intellektuellt mörker vid författandet av ett dylikt blogginlägg...

Det råder full storm på kalfjället...

9:23 AM  
Blogger becka said...

Bar en veggis har en hjärna klar nog att skåda ljuset och se sanningen! Ni vars hjärnor är påverkade av giftet från ruttna kadaver kan inte utnyttja hjärnkapaciteten full ut;-)

9:48 AM  
Blogger becka said...

Axel>> Konsultera profeterna så kanske de kan ordna detta, men du måste ha den rätta tron! Jag vill också ha julafton nu:-)

3:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vad som får jorden att snurra?

Ja, det är definitivt inte vegetarianernas förtjänst...

5:39 AM  

Post a Comment

<< Home